Canviar pastilles i discos de fre de cotxe

Amb l'ús continu de l'cotxe i segons passa el temps, els frens de el cotxe es van desgastant. Les pastilles de fre i els discos de fre han d'estar en unes bones condicions per evitar un ensurt a la carretera durant la conducció. No podem dir una xifra exacta de km en la qual s'han de canviar els frens de l'cotxe. El que si li podem afirmar, és que les pastilles de fre es desgasten molt abans si portem el cotxe per la ciutat.

 

 

Ha de revisar els discos de fre i revisar les pastilles de fre

 

Recomanem revisar els discos de fre després dels 25 000 km. A part, tingui en compte que les pastilles de fre davanteres es desgasten més ràpid que les pastilles del darrere, el desgast de les pastilles de fre és casí el doble. Normalment, quan les pastilles de fre arriben al seu desgast, en el panell davanter de l'cotxe li sortirà un avís de testimoni de desgast.

 

 

Quan es recomana canviar les pastilles de fre

 

Ha de saber que portar unes pastilles de fre molt desgastades pot danyar i desgastar els discos del seu cotxe. Si li dóna el manteniment necessari a les pastilles de fre és probable que no haurà de canviar els discos de fre del seu cotxe. Tot i així, per un excessiu escalfament a l'agafar la corba o altres causes, si nota una vibració en la direcció a l'frenar el seu cotxe, vol dir que és el moment de canviar els discos de fre a Barcelona.

 

 

Al taller Pro-Service podem canviar els discos de fre a Barcelona

 

El taller mecànic "Pro-Service" pot canviar els discos de fre i canviar les pastilles de fre del seu cotxe a un preu econòmic i en menys d'1 dia.

 

Pregunta o vol consultar alguna cosa? Escriu-nos

   
 
show feedback close
whatsapp mail

Contactar

Rellene el formulario y nuestro especialista pondra en contacto con Usted.

Mensaje enviado con éxito.

se produjo un error, intente nuevamente más tarde