Entapissar el volant de cotxe

desde 1 día

+34 677 30 54 62

 

 

 

Per tal de sentir el cotxe, el seu moviment, dimensions i poder reaccionar als canvis i condicions de la carretera, les mans de l'conductor han d'estar bé i còmodament col·locades sobre el volant de l'cotxe. S'ha d'excloure la possibilitat d'un lliscament incontrolat i hi ha d'haver la màxima comoditat en la retenció per controlar el volant a l'màxim.
 
 
 
Durant un llarg ús del seu vehicle, el volant pot tenir rascades, zones desgastades, el que no només empitjora l'aspecte de l'interior del seu cotxe, sinó que també redueix significativament les sensacions tàctils a l'conduir. Per tal de crear un còmode per al tacte en la conducció i estèticament per a la vista, es realitza el entapissat de l'volant d'el cotxe.

 

 

 

El centre especialitzat de tècnics en l'automòbil - "Pro Service" ofereix una àmplia varietat de textures i colors de la pell per entapissar el volant de l'cotxe a Barcelona. Podeu triar color o una combinació de colors òptima per al seu disseny. A causa de la presència de personal experimentat, eficient i creatiu en el nostre centre, és possible realitzar les idees i dissenys més sorprenents i originals.

 

                

 

 

Materials per entapissar el volant a Barcelona:

 

Per a la tapisseria de l'volant d'el cotxe, els materials més populars són la pell i el alcantara. El alcantara es diferencia per la seva superfície de vellut, gràcies a això les mans es subjecten millor amb un menor lliscament, el que proporciona un major control de l'volant. A causa d'aquestes propietats, és un material molt habitual per entapissar els volants dels cotxes, especialment per a un estil de conducció esportiu, ja que aquest exigeix un major control de l'volant. Un altre avantatge de l'alcantara és el seu preu competitiu, no es descoloreix en la seva exposició a el sol i és fàcil de netejar i mantenir. A més a l'estiu no s'escalfa ia l'hivern reté la calor per més temps.

 

 

El segon material més usat per entapissar el volant de l'cotxe, és la pell en diferents textures (llis o perforat). Posant-se en contacte amb el taller mecànic a Barcelona - "Pro Service", els nostres professionals l'assessoraran en l'elecció de l'material i disseny òptim segons el saló, el model i la marca del seu cotxe. Entapissar el volant en pell és l'opció perfecta per a aquells que vulguin portar el seu cotxe a un nivell superior de confort i luxe. Entapissar el volant en pell no només és eficient i respectable, a més és molt còmode d'utilitzar. Això es deu al fet que la pell és un material molt fort, capaç de suportar importants tensions mecàniques, no es descoloreix exposat a el sol i no es fa malbé amb la humitat. És molt fàcil de netejar i de tenir cura. A més conserva les seves propietats i imatge durant molt de temps. Per tot això, entapissar el volant de l'cotxe amb pell és ideal per als més exigents, aquells que valoren la practicitat, l'exclusivitat, la comoditat i el luxe.

 

 

 

Procés d'entapissar el volant a Barcelona, a "Pro Service.cat":

 

Gràcies a les capacitats tecnològiques de taller mecànic "Pro Service" a Barcelona, podem entapissar el volant de maneres innovadores, usant diferents cosits i instruments especialitzats (fils especials, agulles, ganxos, materials adhesius) permeten la realització d'un treball de màxima precisió i qualitat.
 
L'entapissat de l'volant a Barcelona, segueix les següents etapes:
 
 
 
· Elecció de l'material, el color, la tècnica de l'entapissat segons la preferència de client.
 
· Disseny de el patró i la seva creació en el material escollit.
 
· Aplicació de la composició adhesiva.
 
· Realització de l'entapissat en pell de l'volant.
 
· Tractament tèrmic per acabar i fixar el entapissat de l'volant.
 

Avantatges d'entapissar el volant a Barcelona "Pro Service.cat":

 

· Assegurar adherència segur i còmode.
 
· Augment de l'ergonomia de l'volant, el que s'aconsegueix a causa de l'augment del seu gruix.
 
· Millora de la imatge del seu saló de cotxe gràcies a l'entapissat.

 

 

                      

 

 

Disseny i elecció de l'material per al entapissat de l'volant:

 

Els nostres especialistes a la vostra disposició per ajudar amb la selecció de la combinació correcta de materials per a la seva ocupació en el entapissat de volant.
 
Si encara no té clar el disseny de l'entapissat, els nostres professionals l'ajudaran realitzant un esbós en funció dels seus desitjos i necessitats.

 

 

 

Preu i el temps d'entapissar el volant:

 

El preu de tapisseria de l'volant en pell varia segons cada cas. Es poden combinar diferents colors.
 
El temps necessari per entapissar el volant varia segons la dificultat de el disseny i el material escollit; mínim s'empren 5 hores de treball.

 

 

Garantia de entapissat de volant a Barcelona, a "Pro Service.cat":

 

Gràcies a l'exclusiva utilització de materials de màxima qualitat, equips d'última generació i el treball d'un personal experimentat, li donem una garantia per a tot tipus d'entapissat de volant.

 

 

Pregunta o vol consultar alguna cosa? Escriu-nos

   
 
show feedback close
whatsapp mail

Contactar

Rellene el formulario y nuestro especialista pondra en contacto con Usted.

Mensaje enviado con éxito.

se produjo un error, intente nuevamente más tarde