Seients a mida

desde 1 día

+34 677 30 54 62

 

 

 

El nostre taller ofereix el servei de disseny i cosit de cobreseients a mida per al cotxe. Totes les fundes per al cotxe es realitzen per encàrrec previ. Els nostres tècnics han d'agafar les mesures dels seus seients i d'acord amb els desitjos i preferències de el client, vam començar a dissenyar les futures fundes dels seients.

 

 

 

 

Posar cobreseients a mida en el seu cotxe, és l'opció més econòmica i ràpida per canviar l'aspecte de l'interior del seu vehicle. El taller "Pro Service" pot dissenyar i cosir les seves fundes en diferents materials i fins i tot combinar entre ells. El material més utilitzat per cosir fundes a mida a Barcelona, en el nostre taller és el alcantara i la ecopell. Tots dos tenen unes magnífiques qualitats per retenir la calor a l'hivern, a l'tocar la pell no se't peguen quan fa calor, a l'estiu no s'escalfen, són més resistents que la pell, és a dir la seva durabilitat és major, i sobretot és molt fàcil de netejar i el preu és molt més econòmic.

 

 

 

Garantia:
 
 
 
Gràcies a la utilització de materials només de màxima qualitat, equips d'última generació i el treball d'un personal experimentat, li donem una garantia per a tot tipus de fundes i cobreseients a mida per al cotxe a Barcelona.
 
 
 
"Pro Service" li garanteix el compliment de tots els requisits i desitjos de el client de la forma més eficaç i en el menor temps possible.
 
 

Pregunta o vol consultar alguna cosa? Escriu-nos

   
 
show feedback close
whatsapp mail

Contactar

Rellene el formulario y nuestro especialista pondra en contacto con Usted.

Mensaje enviado con éxito.

se produjo un error, intente nuevamente más tarde