Entapissar el pom de cotxe

desde 1 día

+34 677 30 54 62

 

 


El trànsit de la ciutat requereix un ús freqüent de la palanca de canvis, especialment si el cotxe no és automàtic. Per això, amb el temps, la superfície de l'pom de el cotxe pot esquerdar-se i perdre el seu aspecte cuidat i agradable a la vista. Això pot provocar un sentiment d'incomoditat en el conductor. Entapissar la palanca de marxes a Barcelona és una solució ràpida i perfecta per a aquest problema.      

Moltes persones canvien la tapisseria de l'cotxe completament, incloent el entapissat de l'pom, donant-li així una nova imatge personalitzada. Per les causes que sigui, a l'entapissar la palanca de canvis, millora el control tàctil a l'fer el canvi de marxes. A el mateix temps, augmenta el nivell de comoditat de l'conductor.

 

 

Els especialistes de l'taller mecànic "Pro Service" assessoraran en l'elecció de l'material tenint en compte les necessitats i les preferències de client. Els materials més populars per entapissar la palanca de canvis a Barcelona, a nuesto taller, són la pell, la ecopell i el alcantara. Aquests materials destaquen per les seves característiques de fàcil neteja, que no es descoloreixen exposats a el sol i que a la temporada d'estiu no s'escalfen ia l'hivern retenen la calor. A més de tot això, entapissar el pom de el cotxe li donarà un aspecte respectable, prestigiós i farà l'interior del seu cotxe més atractiu.

 

                      

 

 

Disseny i elecció de l'material per entapissar el pom a Barcelona:

 

Els nostres experts sempre a la vostra disposició per guiar-lo en l'elecció i combinació dels materials i colors per entapissar el pom de el cotxe a Barcelona.
 
 
 
Si encara no té clar el disseny, els professionals de l'taller "Pro service" l'ajudaran a realitzar un esbós a partir dels seus desitjos i necessitats. Tindrà la solució perfecta per entapissar la palanca de canvis a Barcelona d'una forma original i única, totalment personalitzada.

 


  

                      

 

 

Preu i el temps per entapissar la palanca de canvis a Barcelona:

 

El preu de l'entapissat de la palanca de canvis varia segons l'elecció de l'material i la dificultat de el disseny i treball a realitzar.

 

 

 

 

Garantia d'entapissar el pom a Barcelona, a "Pro Service.cat":

 

Gràcies a la utilització de materials de màxima qualitat, equips d'última generació i el treball d'un personal experimentat, li donem una garantia per a tot tipus d'entapissat de la palanca de canvis.
 
 
 
El taller mecànic "Pro Service" li garanteix el compliment de tots els requisits i desitjos de el client de la forma més eficaç i en el menor temps possible.

 

Pregunta o vol consultar alguna cosa? Escriu-nos

   
 
show feedback close
whatsapp mail

Contactar

Rellene el formulario y nuestro especialista pondra en contacto con Usted.

Mensaje enviado con éxito.

se produjo un error, intente nuevamente más tarde