Xapa i Pintura de cotxe

 

El taller mecànic "Pro Service" està equipat amb moderns equips per pintar les peces de l'cotxe per separat o per pintar el vehicle sencer a Barcelona. Els nostres tècnics experts, realitzen els processos de pintura i assecat sense pols, obtenint els millors resultats i sense despeses addicionals imprevistos.
 
 
 
 
 
Pintar els elements de la carrosseria (l'ala, el para-xocs, les portes, el capó, etc.), es pot fer de forma sencera o localment. Pintar de forma local cada element implicada fer-ho amb cura per les vores alineats amb la resta de l'element, es fa amb pintura d'alta qualitat i el resultat no es diferencia de la pintura general de l'element.

 

 

 

 

Per pintar el cos de l'cotxe a Barcelona utilitzem els millors materials de mercat, productes avançats com ara 3M, Sikkens, Spies Hecker, etc. Al taller "Pro Service" els nostres tècnics professionals faran una minuciosa selecció de colors per pintar el cotxe i que sigui idèntic a el color original de el vehicle. Utilitzem les mateixes tecnologies de les fàbriques, per això garantim la pintura uniforme del seu cotxe.

 

 

 

 

El preu per pintar el cotxe a Barcelona, depèn de el tipus de pintura escollida, el model de cotxe, la mida de la peça, etc.Pregunta o vol consultar alguna cosa? Escriu-nos

   
 
show feedback close
whatsapp mail

Contactar

Rellene el formulario y nuestro especialista pondra en contacto con Usted.

Mensaje enviado con éxito.

se produjo un error, intente nuevamente más tarde