Sistemas de escape

El nostre taller mecànic "Pro Service" ofereix serveis de creació, instal·lació i modificació de sistemes d'escapament a Barcelona. Comptem amb accessoris de les marques Borla, Armytrix, MagnaFlow, Corsa, Gthaus, entre d'altres. A més d'augmentar la potència, que s'obté reduint la resistència dels gasos d'escapament, també es transforma el so que produeix el cotxe o la moto a la conducció.

 

 

 

Només utilitzem equips moderns i tecnologia avançada en la instal·lació dels sistemes d'escapament a Barcelona, de manera que garantim l'alta qualitat de la nostra feina. Els nostres especialistes de taller mecànic "Pro Service" estan en constant desenvolupament i millora de les seves habilitats en la instal·lació i reparació dels silenciadors, fem servir les últimes tecnologies per a solucionar qualsevol problema amb el sistema d'escapament. Tenim una posició líder en els serveis relacionats amb la instal·lació de silenciadors, catalitzadors, ressonadors i apagallamas. Això es deu a l'elevada capacitat professional dels nostres experts de el taller "Pro Service".

 

 

                      

 

Oferim una creació de sistemes d'escapament sense parangó, és a dir, completament diferent a les altres i que no està disponible al mercat.
 
 
 
· Creació i instal·lació de sistema d'escapament
 
· Downpipe
 
· Turbokit
 
· X-pipe
 
· Instal·lació de filtres
 
 
 
Això i molt més ho poden fer els nostres especialistes al taller mecànic "Pro Service".

 

 

                      

 

 

El sistema d'escapament és un element clau d'un cotxe actual. Després d'instal·lar el sistema d'escapament, també obtindrà un so semblant al d'un cotxe esportiu, un augment en la dinàmica i la potència. Confiant en el taller "Pro Service" per instal·lar els sistemes d'escapament, vostè obtindrà una garantia de qualitat i la realització de la feina en el període de temps estimat.

 

 

 

 

Pregunta o vol consultar alguna cosa? Escriu-nos

   
 
show feedback close
whatsapp mail

Contactar

Rellene el formulario y nuestro especialista pondra en contacto con Usted.

Mensaje enviado con éxito.

se produjo un error, intente nuevamente más tarde