Tapisseria avions

Oferim una gran selecció de materials de qualitat i resistents i els serveis dels millors professionals de sector. A més, desenvolupem dissenys únics per al entapissat de l'interior del seu avió. Es garanteix exclusivitat absoluta en cada treball realitzat.

 

Qualsevol tipus de seient o entapissat, a mesura que es va utilitzant i sotmetent a constant càrrega de pes, s'embruta i es desgasta. Això provoca l'envelliment de la superfície dels seients, el que redueix el nivell de confort dels passatgers de l'avió. La solució perfecta per a aquest problema és entapissar els seients de l'avió a Barcelona al taller especialitzat "Pro Service". La tapisseria de l'avió també es pot dur a terme simplement perquè es vulgui canviar o renovar la decoració de l'interior de l'avió i adaptar-la totalment al seu gust.

 

Els nostres especialistes de taller mecànic "Pro Service" a la vostra disposició per oferir-los diferents opcions en el entapissat dels seients de l'avió a Barcelona. Té la possibilitat d'obtenir la creació d'un disseny únic segons les seves preferències i gustos.

 

 

 

 

Materials per entapissar els seients d'avió a Barcelona:

 

El taller de tapisseria d'aviació a Barcelona - "Pro Service" treballa amb una gran varietat de materials utilitzats en el entapissat dels seients d'avions. Els materials més utilitzats, a causa de les seves excel·lents característiques en el rendiment són la pell, la pell sintètica i el alcantara.

 

La pell destaca per la seva durabilitat i alta resistència, per això, el entapissat de seients de l'avió en pell de qualitat no necessitarà cap reparació durant molt de temps. D'altra banda, és fàcil de netejar, altament resistent als danys, no absorbeix olors, no perd la seva elasticitat i no es deforma.

 

La pell sintètica posseeix gairebé els mateixos avantatges que la pell natural. És un material molt pràctic a un preu més reduït. És un material molt elàstic per la qual cosa no es produiran arrugues a la tapisseria de l'avió al llarg de molt temps.

 

El taller de tapisseria "Pro Service" també realitza el entapissat d'avions a Barcelona el alcantara. És un material que és fins i tot més pràctic que la pell. És molt fàcil de mantenir, és durador i altament elàstic. És un material que té una gran varietat de colors, el que ajuda a cobrir tot tipus de desitjos i necessitats dels nostres clients.

 

 

 

 

Entapissar els seients d'avió a Barcelona:

 

Per obtenir els millors resultats de tapecería de seients d'avió, els nostres especialistes segueixen les següents etapes:

 

· Elecció de materials i colors segons els desitjos de el client i la marca de l'avió.

· Respectar les propietats ortopèdiques de cada seient, el que garanteix la màxima comoditat i seguretat.

· El començament de treball es realitzarà només després de consultar tots els detalls i preferències de client.

 

Així ens assegurem els resultats més eficients.

 

 

 

 

Disseny i elecció de material per a tapisseria d'avió:

 

Els nostres especialistes a la vostra disposició per ajudar en l'elecció i combinació de materials per al entapissat dels seients d'avions a Barcelona.

 

Si encara no té clar, sempre pot parlar amb els nostres dissenyadors experts que li poden assessorar i crear un esbós en funció de les seves necessitats i desitjos.

 

 

 

 

Preu i el temps de realització de l'entapissat dels seients de l'avió:

 

El preu d'entapissat dels seients de l'avió depèn de l'elecció de el material i la dificultat de el disseny i treball a realitzar.

 

Per entapissar completament els seients d'avió es requereix mínim a partir 7 dies de treball.

 

 

 

 

Garantia d'entapissar seients d'avió a Barcelona:

 

Gràcies a la utilització exclusiva de materials de màxima qualitat, equips d'última generació i el treball d'un personal experimentat, li donem una garantia per a tot tipus d'entapissat de seients d'avions a Barcelona, al taller especialitzat "Pro Service".

 

Pregunta o vol consultar alguna cosa? Escriu-nos

   
 
show feedback close
whatsapp mail

Contactar

Rellene el formulario y nuestro especialista pondra en contacto con Usted.

Mensaje enviado con éxito.

se produjo un error, intente nuevamente más tarde