Entapissar el sostre de cotxe

desde 1 día

+34 677 30 54 62

 

 

 

La utilització contínua de l'cotxe comporta el desgast dels materials i la pèrdua del seu aspecte original, nou i atractiu. Especialment, el temps es nota en el sostre de la sala interior de l'cotxe. A causa de la seva gran superfície en comparació amb altres parts de l'interior que són d'una mida més petita i menys visible. Les causes més comunes que obliguen a entapissar el sostre de l'cotxe són la brutícia, la pols, el fum de tabac a l'fumar a l'interior de l'cotxe provoquen que perdi el seu aspecte atractiu. En general, l'ús habitual de l'cotxe produeix desgast i abrasió de sostre, el que redueix l'estètica general de la sala interior del seu cotxe.

 

 

 

Per recuperar l'aspecte nou i atractiu de l'interior del seu cotxe, es recomana usar materials de qualitat. Les excel·lents característiques d'utilitat i manteniment per entapissar el sostre de l'cotxe de certs materials asseguren el màxim rendiment i un millor aspecte del seu cotxe.

 

 

                      

 

 

Disseny i elecció de material per entapissar el sostre a Barcelona, ​​a "Pro Service.cat":

 
 
El nostre taller mecànic "Pro Service" consta d'un equip de tècnics experts, capaços de realitzar processos d'entapissat complexos, millorant així l'aspecte del seu cotxe. Treballem només amb materials de qualitat, provats ja anteriorment. Els materials més comuns per entapissar el sostre de l'cotxe a Barcelona, ​​en el nostre taller són el alcantara, la ecopell i la pell natural.
 
 
 
El alcantara (camussa sintètica) és un material durador, resistent a l'desgast, fàcil de netejar, no es descoloreix exposat a el sol, a l'estiu no s'escalfa ia l'hivern conserva la calor. Oferim una gran selecció de colors i textures per entapissar el sostre de el cotxe a alcantara. Si s'utilitza la pell natural al entapissat de sostre, aquest es transforma, transfereix una imatge de respecte i luxe. Per tant, aquest material el seleccionen els conductors que valoren l'estètica i la seva comoditat. La pell és molt resistent i de llarga durada en el uso.La pell artificial és l'opció més econòmica per entapissar el sostre de l'cotxe. Aquesta, amb el pas el temps, no perd la seva elasticitat.
 

 

Al taller mecànic "Pro Service.cat", els nostres experts suprimiran els defectes i problemes que tingui el sostre del seu cotxe. Faran l'interior de el vehicle més atractiu. També oferim el servei de retapizar el sostre de l'cotxe a Barcelona. El nostre personal sempre està a la seva disposició per guiar-lo en l'elecció i combinació dels materials i colors per entapissar el sostre del seu cotxe. Si encara no té clar el disseny, els professionals de l'taller mecànic "Pro service" l'ajudaran a realitzar un esbós a partir dels seus desitjos i necessitats. Tindrà la solució perfecta per entapissar el sostre de l'cotxe d'una forma original i única, totalment personalitzada.

 

desde 1 día

+34 677 30 54 62

 

 

 

                      

 

 

Preu i temps d'entapissar el sostre de l'cotxe:

 

El preu d'entapissar el sostre de la sala d'el cotxe varia segons l'elecció de l'material i la dificultat de el disseny i treball a realitzar.
 
El temps necessari per entapissar el sostre a Barcelona, en el nostre taller és d'un mínim de 2 dies.

 

 

 

 

Garantia d'entapissar el sostre de l'cotxe a Barcelona, a "Pro Service.cat":

 

Gràcies a la utilització de materials de màxima qualitat, equips d'última generació i el treball d'un personal experimentat, li donem una garantia per a tot tipus d'entapissat de sostres de cotxe a Barcelona.

 

 

 

 

Pregunta o vol consultar alguna cosa? Escriu-nos

   
 
show feedback close
whatsapp mail

Contactar

Rellene el formulario y nuestro especialista pondra en contacto con Usted.

Mensaje enviado con éxito.

se produjo un error, intente nuevamente más tarde