Entapissar els seients de cotxe

desde 1 día

+34 677 30 54 62

 

 

 

Els seients dels cotxes, a mesura que es van fent servir, se sotmeten a una constant càrrega de pes, s'embruten i es desgasten. Tot això provoca l'envelliment de la superfície dels seients, redueix el nivell de confort de l'conductor i dels passatgers de l'cotxe. La solució perfecta per a aquest problema és entapissar els seients de l'cotxe a Barcelona. La tapisseria de el cotxe també es pot dur a terme simplement perquè el conductor vulgui canviar la decoració del seu cotxe i adaptar-la totalment al seu gust.
 
 
 
Els nostres especialistes de taller mecànic "Pro Service.cat" a la vostra disposició per oferir-los diferents opcions en el entapissat dels seients de l'cotxe a Barcelona. Té la possibilitat d'obtenir la creació d'un disseny únic segons les seves preferències i gustos.
 
 
Els nostres experts, a més d'entapissar els seients de cotxe, poden crear fundes dels seients a Barcelona, personalitzades. També realitzem entapissat de seients de moto a Barcelona.

 

                   

 

 

Materials per entapissar els seients de l'cotxe a Barcelona:

 

El taller mecànic "Pro Service" treballa amb una gran varietat de materials utilitzats en la tapecería dels seients de cotxe a Barcelona. Els materials més populars, a causa de les seves excel·lents característiques en el rendiment són la pell, la ecopell i el alcantara.
 
 
 
La pell destaca per la seva durabilitat i alta resistència, per això, el entapissat de seients en pell de qualitat no necessitarà cap reparació durant molt de temps. D'altra banda, és fàcil de netejar, altament resistent als danys, no absorbeix olors, no perd la seva elasticitat i no es deforma.
 
 
 
La ecopell posseeix gairebé els mateixos avantatges que la pell natural. És un material molt pràctic a un preu més reduït. És un material molt elàstic per la qual cosa no es produiran arrugues en els seients al llarg de el temps.
 
 
 
El taller mecànic "Pro Service" també realitza el entapissat de seients de cotxes a Barcelona el alcantara. És un material que és fins i tot més pràctic que la pell. És molt fàcil de mantenir, és durador i altament elàstic. És un material que té una gran varietat de colors, el que ajuda a cobrir tot tipus de desitjos i necessitats dels nostres clients.

 

 

Entapissar els seients de cotxe a Barcelona:

 

Per obtenir els millors resultats de tapecería de seients de cotxe, els nostres especialistes segueixen les següents etapes:
 
 
 
· Elecció de materials i colors segons els desitjos de el client i la marca de l'cotxe.
 
· Respectar les propietats ortopèdiques de cada seient, el que garanteix la màxima comoditat i seguretat per al conductor i els passatgers de l'cotxe.
 
· El començament de treball es realitzarà només després de consultar tots els detalls i preferències de client. Així ens assegurem els resultats més eficients.

 

 

                     

 


 



Disseny i elecció de material per entapissar els seients:

 

Els nostres especialistes a la vostra disposició per ajudar en l'elecció i combinació de materials per al entapissat dels seients de cotxe a Barcelona.
 
Si encara no té clar el disseny a realitzar, sempre pot parlar amb els nostres dissenyadors experts que li poden assessorar i crear un esbós en funció de les seves necessitats i desitjos.

 

 

 

Preu i el temps de realització de l'entapissat dels seients de l'cotxe:

 

El preu d'entapissat dels seients de l'cotxe depèn de l'elecció de el material i la dificultat de el disseny i treball a realitzar.
 
Per entapissar els seients de cotxe es requereix mínim 3 dies de treball.

 

 

 

 

Garantia d'entapissar seients de cotxe a Barcelona:

 

Gràcies a la utilització exclusiva de materials de màxima qualitat, equips d'última generació i el treball d'un personal experimentat, li donem una garantia per a tot tipus d'entapissat de seients de cotxe.

 

Pregunta o vol consultar alguna cosa? Escriu-nos

   
 
show feedback close
whatsapp mail

Contactar

Rellene el formulario y nuestro especialista pondra en contacto con Usted.

Mensaje enviado con éxito.

se produjo un error, intente nuevamente más tarde