Eliminació de cruixits i grinyols

Durant l'ús continuat de el cotxe, alguns elements s'afluixen, poden afeblir-se i produir cruixits i grinyols. Aquest fenomen no afecta el rendiment de el vehicle, però ofereix una pluralitat de sensacions incòmodes durant la conducció.
 
 
 
Per solucionar aquest problema, s'instal·la una insonorització de sorolls de l'cotxe a Barcelona. Aquest procés és recomanable realitzar-lo en tallers especialitzats on podran revisar tots els elements de l'cotxe fins a identificar quin origina el soroll molest. En el cas que provingui de l'interior, el procés es pot complicar, especialment en el cas de el quadre de comandament. Aquest element de el cotxe té una multitud de sensors i cables, el que dificulta considerablement el seu desmuntatge. En el nostre taller a més, podem insonoritzar les arques de cotxe a Barcelona.
 
 
 
Els tècnics professionals de l'taller "Pro Service" coneixen els punts febles de cadascuna de les marques de vehicles de el mercat actual, per això, l'aïllament de sorolls i grinyols es realitzarà ràpidament i amb el millor resultat. Utilitzem els millors materials i sabem quin serà el més adequat per a cada element de l'cotxe, ja que un material ideal per a la insonorització de l'quadre de comandament pot no ser tan efectiu en les portes o al maleter d'el cotxe.

 

 

 

Per a una eliminació total de sorolls, la insonorització segueix les següents etapes:

 

- Es neteja i es desgreixa la superfície a treballar.
 
 
 
- Es tallen i es preparen els materials d'aïllament segons la mida de la zona a tractar.
 
 
 
- S'utilitzen aerosols especials per eliminar esgarrapades que també serveixen com lubricants i eliminen sorolls.

 

 

 

 

 

El preu per eliminar els sorolls i cruixits de el cotxe:

 

 

El preu i el temps per eliminar els sorolls i cruixits de el cotxe varia. Depenent de la complexitat de desmuntatge i muntatge, de la mida i model de cotxe. En el nostre taller mecànic, l'eliminació dels sorolls i cruixits de el cotxe es realitzarà en el menor temps possible. Sempre comptem amb els desitjos i preferències dels nostres clients a l'hora d'escollir els materials.

 

 

 

Garantia de insonoritzar el cotxe a Barcelona, a "Pro Service":

 

El taller mecànic "Pro Service" garanteix als seus clients una alta qualitat en el treball. Com a mostra d'això se li proporcionaran les fotos detallant tot el procés de treball de l'eliminació dels cruixits i els grinyols de el cotxe.

 

Pregunta o vol consultar alguna cosa? Escriu-nos

   
 
show feedback close
whatsapp mail

Contactar

Rellene el formulario y nuestro especialista pondra en contacto con Usted.

Mensaje enviado con éxito.

se produjo un error, intente nuevamente más tarde