Reparació de vidres


 

El taller mecànic "Pro Service" realitza tot tipus de reparació i substitució de vidre de cotxe.
 
 
 
Oferim serveis de:
 
- Reparació de parabrises
 
- Reparació de l'vidre lateral
 
- Reparació de lluna del darrere
 
- Substitució de parabrises
 
- Substitució de l'vidre lateral
 
- Substitució de lluna del darrere
 
- Substitució de escombretes eixugaparabrises

 

 

 

És aconsellable acudir a un centre especialitzat res més detectar un impacte en el seu vidre de l'cotxe. Si no, el trencament pot esquerdar-se i augmentar fins al punt que no es pugui reparar i només quedarà la solució de substituir el vidre de l'cotxe.
 
Els nostres tècnics sempre procuren reparar el parabrisa en lloc de substituir-lo. Això suposa un estalvi de diners i de temps per al client. Però de vegades, el dany de l'parabrisa de el cotxe pot ser considerable i l'única solució és substitució de parabrisa de l'cotxe.
 
A diferència de l'parabrisa de l'cotxe, si tenim trencada la lluna posterior de l'cotxe, en la majoria dels casos aquesta ha de ser substituïda per una lluna de el cotxe nova.

 

 

 

 

Garantia de qualitat en canvi de les llunes de el cotxe a Barcelona:

 

El taller mecànic "Pro Service" només utilitza vidres homologats i fabricats d'acord les normatives de l'Fabricant de l'Equip Original (OEM). A més es compren directament a la fàbrica que subministra diferents articles a la indústria automobilística. Donem garantia de qualitat en totes les instal·lacions de vidres de cotxe.Pregunta o vol consultar alguna cosa? Escriu-nos

   
 
show feedback close
whatsapp mail

Contactar

Rellene el formulario y nuestro especialista pondra en contacto con Usted.

Mensaje enviado con éxito.

se produjo un error, intente nuevamente más tarde