Retolació vinil cotxe

La retolació de vinil és una excel·lent alternativa a la pintura de el vehicle. No només és més econòmic i original, sinó que també té cura de la superfície original de l'cotxe.
 
 
 
 
La vinilografía reemplaça també a l'aerografia. Gràcies a la gran varietat de vinils, es pot crear qualsevol disseny o dibuix per a la carrosseria del seu cotxe. Pot retolar en vinil el seu cotxe a Barcelona, en el nostre taller "Pro Service", li sortirà molt més econòmic que l'aerografia ia més en qualsevol moment podrà treure la imatge i posar una altra nova al seu lloc.
 
 
 
El vinil també es pot aplicar de manera parcial, aconseguint així un efecte tunning. Es pot fixar en el capó, al maleter, al sostre i en l'aleró de l'cotxe.

 

 

 

Els avantatges de retolació de cotxe a Barcelona, al taller "Pro Service.cat":

 

· Preu de vinilar és raonable i assequible.
 
· El vinil fa que la carrosseria de el cotxe sigui més resistent a productes químics i als petits danys.
 
· La pintura original de l'cotxe roman en el seu estat intacte.
 
· És una forma ràpida de canviar el color del seu cotxe.
 
· La possibilitat d'aplicar qualsevol dibuix i / o disseny.

 

 

 

 

Procés de la feina per aplicar el vinil a l'cotxe:

 

 
La primera etapa és calcular la quantitat de vinil que es necessita per dur a terme la feina i la seva prèvia preparació.
 
 
 
A continuació, es prepara acuradament la superfície en la que serà aplicat el vinil. S'ha de netejar la pols, la brutícia i desengreixar la superfície; en cas contrari, el vinil s'annexionarà de forma irregular i la seva vida útil es reduiria. Si no es neteja la brutícia, com el vinil és molt fi, es veuran grumolls que no es podran eliminar després.

 

 

                      

 

 

Els següents passos per aplicar el vinil al cotxe a Barcelona, són:

 

1. El vinil s'aplica acuradament sobre la superfície preparada prèviament. Amb l'ajuda d'un ganivet especial es va tallant la part desitjada de l'material.
 
 
 
2. S'elimina acuradament la part no adherent.
 
 
 
3. Usant un polvoritzador amb un líquid especial, es tracta la zona aplicada de l'vinil. D'aquesta manera ajustem el material a la superfície i ens desfem de les bombolles d'aire que poden haver-hi entre el vinil i la superfície.
 
 
 
4. El vinil aplicat a la superfície de l'cotxe s'estén de manera uniforme amb l'ajuda d'una escombreta de goma, a el mateix temps, el vinil s'asseca i s'escalfa utilitzant un assecador especial. Llisca estrictament des del centre cap a les vores, així la superfície queda totalment uniforme.
 
 
 
5. A continuació, utilitzant una eina especial, tota la superfície es tracta un cop més, gràcies a això es elimina l'aire definitivament.
 
 
 
6. En l'últim pas, tot el vinil que sobra, es talla. Les cantonades es dobleguen i es peguen amb l'ajuda de l'assecador especial.

 

 

 

Perquè el vinil s'assequi d'el tot, el cotxe ha d'estar 24 hores en un espai càlid i sec. La temperatura no ha de ser menor de 10 graus.

 

 

 

 

A l'realitzar l'aplicació de vinil a Barcelona, el nostre taller "Pro Service", tots els detalls anteriors de fixació de l'material, es desenvolupen efectivament. El control de la qualitat el porta a terme personalment el director del nostre saló. Això proporciona als nostres clients una garantia addicional de qualitat.

 

 

Pregunta o vol consultar alguna cosa? Escriu-nos

   
 
show feedback close
whatsapp mail

Contactar

Rellene el formulario y nuestro especialista pondra en contacto con Usted.

Mensaje enviado con éxito.

se produjo un error, intente nuevamente más tarde