Substitució de cables

Actualment, tots els automòbils moderns, estan equipats amb diferents sistemes d'àudio multifuncionals. A part d'escoltar música amb un so de màxima qualitat, podem utilitzar el GPS, veure vídeos, etc. No obstant això, res és etern. El pas de temps, un ús incorrecte i fins i tot una errònia configuració o instal·lació, poden donar lloc a diversos problemes, entre ells, el més desagradable és quan els cables estan danyats. Les lesions més freqüents són: flexió dels cables causa de la mala instal·lació inicial, mala qualitat del cable i trencament del cable. En aquests casos, simplement necessita un reemplaçament de l'cablejat.

 

 

 

En el nostre taller mecànic "Pro Service" podrà tenir una substitució ràpida i de qualitat de l'cablejat de sistema d'àudio sense importar la seva complexitat. Els nostres tècnics professionals utilitzen un equipament modern. Duran a terme un treball de màxima qualitat, en el menor temps possible i a el cost més reduït. Visualment no notarà la diferència entre els cables, però podrà gaudir del seu sistema d'àudio sense preocupar-se per les conseqüències dels cables danyats.
 
 
 
La nostra prioritat més important és la solució dels seus problemes, ens complau que el so d'àudio en el cotxe sigui de la màxima qualitat.

 

Pregunta o vol consultar alguna cosa? Escriu-nos

   
 
show feedback close
whatsapp mail

Contactar

Rellene el formulario y nuestro especialista pondra en contacto con Usted.

Mensaje enviado con éxito.

se produjo un error, intente nuevamente más tarde